Er du lei av å høre skrekkhistorier om å føde? Er du klar for å ta grepene som kan gi DEG en positiv fødselsopplevelse? Da er du på rett sted!

De aller fleste stiller for lite forberedt til fødselen. Noen mener at fordi fødsel er uforutsigbart, så er det umulig å forberede seg. Men ville du løpt maraton uten å trene først? Eller tatt eksamen uten å ha lest?

"Jeg tror ikke du aner hva du nettopp har gjort for meg"

- Gro, Førstegangsfødende

Dette er hvordan og hvorfor vi kan si at dette ikke stemmer... 👇

Du kan ikke kontrollere alle de ytre faktorene under fødselen din, men du kan kontrollere din respons. Du kan lære pusteteknikk og mental trening som vil hjelpe deg i enhver situasjon.

Mitt navn er Line, og jeg er KG-Hypnobirthing- og gravidyogalærer. Jeg har hjulpet tusenvis av kvinner med å ta kontroll over sin egen fødsel og å stole på sin egen fødeevne. Igjennom min utdanning og mine erfaringer vil jeg gi deg de beste verktøyene for at også du skal oppnå dette. Dette kurset kommer til å gi deg alt du trenger for å gi deg selv en positiv fødsel! Her er noen tilbakemeldinger jeg har fått fra andre kommende mødre - akkurat som deg - som har tatt kurset.

Hva sier kursdeltakerne?

Madelen

Førstegangsfødende

Jeg kan med hånda på hjertet si at det er det KULESTE og sykeste jeg har vært med på!! KROPPEN MIN KAN! Tusentusentusen takk, gode Line for et fantastisk kurs! Det burde vært obligatorisk for alle gravide å forberede seg mentalt før en fødsel️.

Nina fra Idébank for Småbarnsforeldre

Syvendegangsfødende

Min syvende og siste fødsel ble en opplevelse jeg knapt turte å drømme om. Fra fødselsangst til drømmefødsel, og det takket være nettkurset til positiv fødsel. Jeg gikk inn i siste fødsel med en selvtillit jeg aldri hadde kjent på før. Og mestret fødselen med en trygghet og ro som i følge jordmor var sjelden. Jeg anbefaler alle gravide dette kurset ❤️

Anniken

Førstegangsfødende

Det var en helt rå opplevelse. Jordmødrene sa det var sjeldent de opplevde en fødende kvinne så inni bobla, så avslappet og rolig, men likevel sterk og kraftfull når det var behov for det. Jeg kjenner jeg blir rørt av å tenke på hva kurset ditt har gjort for meg, lillegutt og fødselsopplevelsen min. Jeg mener; hvordan er det mulig uten?

Susanne

Førstegangsfødende

Jeg er kjempeglad for at jeg tok dette kurset! Jeg og mannen min lærte masse viktig om fødsel, og jeg opplevde at dette hjalp meg enormt både under graviditeten og fødselen! Jeg var veldig nervøs for fødsel i utgangspunktet, men jeg roet meg veldig ned og begynte faktisk å glede meg! Under fødsel brukte jeg masse av det jeg hadde øvd på, og det satt helt automatisk, selv om fødselen var tøff. Jeg vil varmt anbefale dette kurset til alle gravide, det er virkelig verdt hver krone!

Gro

Andregangsfødende

Jeg tror ikke du aner hva du nettopp har gjort for meg. Før jeg tok kontakt med deg så hadde jeg skikkelig fødselsangst, store planer om epidural og gruet meg skikkelig ille mye til fødsel hver dag.... Selv om denne fødselen var mer intens så var den tusen ganger bedre, og det er 99,9% på grunn av DEG! Takk for en helt syk opplevelse, dette håper jeg flere enn meg får lov til å oppleve.

Maya

Førstegangsfødende

Fødselen min var en super positiv opplevelse og den beste dagen i mitt liv. Jeg var rolig hele tiden fordi jeg hadde kunnskap om hva som skjedde med kroppen min og jeg var forberedt på hvordan håndtere hver følelse som oppstod. Jordmødrene sa de sjeldent hadde sett en så rolig førstegangsfødene.

Ida

Førstegangsfødende

Jeg sitter igjen med en fin opplevelse og fikk MASSE skryt fra de flinke jordmødrene på føden siden jeg hadde vært så flink til å puste meg gjennom riene og være i min egen «sone». Derfor vil jeg takke deg; oppoverpusten spesielt og nedoverpusten hjalp meg utrolig mye gjennom fødselen. Jeg kan ikke annet enn å varmt anbefale kurset til alle mine medsøstre uansett hva man tror på eller tenker i forkant av fødsel. Her er det virkelig noe for ALLE.

Altfor mange kvinner gruer seg til fødselen sin.

Hvorfor? Fordi de mangler kunnskapen som gir de trygghet og kontroll! Og de mangler verktøyene som kan hjelpe de til å jobbe med kroppen, og ikke imot.

Her er bare noen av tingene du får i kurset...

 • Et komplett fødselsforberedende kurs i hypnofødsel som vil bidra til å gjøre din fødsel bedre

 • Pusteteknikker og mentale verktøy som hjelper deg til å holde deg fokusert og rolig, selv når det stormer

 • Konkrete tips som gjør deg og partneren din til et superteam under fødselen

 • 8 lydfiler med avspenning som styrker følelsen av ro og selvtillit i svangerskapet og under fødselen

 • Tilgang til lukket Facebookgruppe med ukentlige direktesendte jordmortimer og andre gravide

Ikke gå glipp av disse bonusene!

 • Amme- og Barselforberedende Kurs

  Ammeveileder Monica Skog har utviklet et 1.5-timers Amme- og Barselforberedende Kurs der hun deler alt du trenger å vite for å lykkes med amming og barseltiden.

 • Ukentlige Jordmortimer i Facebookgruppen

  Vår erfarne jordmor tar opp nye tema og svarer på dine spørsmål rundt svangerskap, fødsel og barseltid hver uke i vår eksklusive lukkede Facebookgruppe.

 • Førstehjelpskurs fra Liten & Trygg

  Liten & Trygg har utviklet et eget førstehjelpskurs for spedbarn for Positiv Fødsels kursdeltakere, der du lærer alt du trenger å vite hvis noe uventet skulle skje.

14-dagers pengene-tilbake garanti!

Jeg ønsker kun fornøyde kunder og tilbyr derfor 100% fornøyd garanti, så du kan være trygg på at du får det du betaler for - og MYE mer!

Watch Intro Video

Hvordan fungerer musklene i livmoren?

Se et utdrag fra vårt fødselsforberedende kurs!

Når du kjøper et kurs, gir du et kurs til en kvinne som trenger det

Jeg mener alle kvinner har rett på et fødselsforberedende kurs som bidrar til en trygg og positiv fødsel. 

Dessverre er det ikke alle som har midler til det. 

Derfor har jeg opprettet dette formålet. 

Det betyr at når du kjøper et kurs, så vil du også gi et kurs til en kvinne som er vanskeligstilt.

Hvis du er vanskeligstilt, se her.

Ofte stilte spørsmål

 • Er hypnobirthing vitenskapelig dokumentert?

  Ja, forskning støtter bruken av hypnobirthing - en helt ny RCT-studie fra 2020 viste at hypnobirthing kan bidra til å redusere smerte, redusere frykt og bidra til en bedre fødseslsopplevelse for kvinnen.

 • Hvor lenge har jeg tilgang til kurset?

  Du har tilgang i 9 mnd i første omgang, men om du blir gravid igjen, og ønsker ny tilgang, så får du det gratis.

 • Kan jeg se kurset flere ganger?

  Ja! Det er delt inn i flere korte og lengre videoer, tekster og lydfiler, så du kan enkelt se det akkurat så mange ganger som du selv ønsker.

 • Når anbefaler du å starte kurset?

  Jeg anbefaler at man begynner mellom 20 og 30 uker, men det er aldri for tidlig og det er ALDRI for sent. Vi har kursdeltakere som har begynt etter uke 40 og har hatt god effekt!

 • Burde partner se kurset sammen med meg?

  JA, absolutt! Det er fullpakket med tips og triks til fødepartner også. I tillegg er det kjempefint at fødepartner vet hvordan han/hun kan støtte deg på best mulig måte.

 • Får jeg tilgang til hele kurset med en gang?

  Ja, du kan begynne med en gang, og du kan se det når du vil og hvor du vil - på PC, laptop, mobil og TV (så lenge du har WiFi).

 • Blir jeg hypnotisert?

  Nei, ikke sånn som du ser på TV! Vi bruker selvhypnose, men det føles kun som en dyp avspenning. Du vil fortsatt høre alt rundt deg - du vil bare være veldig avslappet.

 • Passer det for meg?

  Skal du eller partneren din føde barn? Ja, da passer det!

Vårt fødselsforberedende kurs er designet for å gi deg den positive fødselsopplevelsen du fortjener. Ta det i ditt eget tempo, og der du ønsker - så lenge du har WiFi.