Til deg som er redd for å føde i disse tider

Få 30% rabatt med koden 'empowered30'

 • 00Dager
 • 00Timer
 • 00Minutter
 • 00Sekunder

Er du lei av å høre skrekkhistorier om å føde? Er du klar for å ta grepene som kan gi DEG en positiv fødselsopplevelse? Da er du på rett sted!

De aller fleste stiller for lite forberedt til fødselen. Noen mener at fordi fødsel er uforutsigbart, så er det umulig å forberede seg. Men ville du løpt maraton uten å trene først? Eller tatt eksamen uten å ha lest?

Så hvorfor føde uten å grundig forberede seg til det som er og blir den desidert største dagen i livet? Du vet innerst inne at å trene mentalt er essensielt for en god fødselsopplevelse. Du vet at du kan tilegne deg verktøyene og teknikkene du trenger for å takle enhver situasjon. Du vet at det ikke bare mulig - det er helt nødvendig for en god opplevelse! Ved hjelp av vår velutviklete metode, de riktige verktøyene og den nødvendige informasjonen som du trenger for å ta de riktige valgene, kan enhver fødsel bli positiv. Vi lærer deg metoden som brukes over hele verden så du kan oppnå den trygge, rolige og positive fødselsopplevelsen som du vet du fortjener. Er du med?
JA, jeg vil ha en positiv fødsel!

Den ultimate guiden til en positiv fødselsopplevelse!

Fordi DU og ditt barn fortjener å få den beste starten på livet sammen.

Hva får du på kurset?

 • Et komplett fødselsforberedende kurs med fokus på mental trening og hypnobirthing

 • 6+ timer med videoundervisning

 • Lydfiler med avspenning (norsk og engelsk)

 • Pusteteknikker til alle fasene av fødselen

 • Avspenningsteknikker og positive affirmasjoner

 • Informasjonen du trenger for å ta de riktige valgene

 • Privat oppfølging via e-post eller telefon

 • Tilgang til lukket Facebookgruppe

 • Ukentlig spørsmål & svar på Facebook

 • Positive fødselsvideoer, fødselshistorier, tips og triks

14-dagers pengene-tilbake garanti!

Vi ønsker kun fornøyde kursdeltakere og lover derfor 100% fornøyd-garanti innen 14 dager (dette forutsetter at du ikke har begynt på Del 2).

Om kursholder

Grunnlegger & Kursholder

Line Sloper-Svanevik

Line Sloper-Svanevik er utdannet KG Hypnobirthing-lærer og gravideyogalærer og har selv født to barn ved hjelp av den verdenskjente metoden. Hun er lidenskapelig opptatt av å hjelpe kvinner til å styrke troen på sin egen fødeevne. Hun hørte først om denne metoden da hun var gravid i Storbritannia i 2016, da dette er en metode som tilbys i regi av det offentlige helsevesenet der. Her i Norge har de fleste aldri hørt om den. Da hun så resultatet av å bruke verktøyene og teknikkene hun lærte under sine to fantastiske (men svært ulike) fødsler visste hun at hun måtte ta den med til Norge! I 2019 dro hun til England for å utdanne seg til KGH-lærer og nå vil hun hjelpe deg til å få den positive fødselsopplevelsen du fortjener.

Så hva er egentlig hypnobirthing?

KG Hypnobirthing er en nøye utviklet metode designet for å gi deg den beste fødselsopplevelsen. Metoden består av mental trening, avspennings- og pusteteknikker, og den essensielle informasjonen du trenger for å ta de beste valgene for deg og ditt barn.

Ja, det høres kanskje litt hippie og alternativt ut. For hva er egentlig "hypno"? Hypno-ordet kan skremme bort mange, men selvhypnosen man lærer på kurset er kun en form for dyp avspenning som er helt nødvendig for en god og trygg fødselsopplevelse. Og selve kurset kunne ikke vært mer logisk og underholdende. Her vil du lære hvordan du jobber MED kroppen for å best mulig fasilitere fødselen. Denne metoden er så populær i Storbritannia at jordmødre over hele landet læres opp i KGH for å hjelpe fødende kvinner og deres partnere til en god fødselsopplevelse. Og nå vil vi skape en positiv fødselsbevegelse i Norge også. Vil DU være med?
JA, jeg er klar!
Watch Intro Video

Hvordan fungerer musklene i livmoren?

Se et utdrag fra vårt fødselsforberedende kurs!

Når du kjøper et kurs, gir du et kurs til en kvinne som trenger det

Jeg mener alle kvinner har rett på et fødselsforberedende kurs som bidrar til en trygg og positiv fødsel. 

Dessverre er det ikke alle som har midler til det. 

Derfor har jeg opprettet dette formålet. 

Det betyr at når du kjøper et kurs, så vil du også gi et kurs til en kvinne som er vanskeligstilt.

Hvis du er vanskeligstilt, se her.

Ofte stilte spørsmål

 • Hvor lenge har jeg tilgang til kurset?

  Du har tilgang i 9 mnd i første omgang, men om du blir gravid igjen, og ønsker ny tilgang, så får du det gratis.

 • Kan jeg se kurset flere ganger?

  Ja! Det er delt inn i flere korte og lengre videoer, tekster og lydfiler, så du kan enkelt se det akkurat så mange ganger som du selv ønsker.

 • Når anbefaler du å starte kurset?

  Jeg anbefaler at man begynner mellom 20 og 30 uker, men det er aldri for tidlig og det er ALDRI for sent. Vi har kursdeltakere som har begynt etter uke 40 og har hatt god effekt!

 • Burde partner se kurset sammen med meg?

  JA, absolutt! Det er fullpakket med tips og triks til fødepartner også. I tillegg er det kjempefint at fødepartner vet hvordan han/hun kan støtte deg på best mulig måte.

 • Får jeg tilgang til hele kurset med en gang?

  Ja, du kan begynne med en gang, og du kan se det når du vil og hvor du vil - på PC, laptop, mobil og TV (så lenge du har WiFi).

 • Blir jeg hypnotisert?

  Nei, ikke sånn som du ser på TV! Vi bruker selvhypnose, men det føles kun som en dyp avspenning. Du vil fortsatt høre alt rundt deg - du vil bare være veldig avslappet.

 • Passer det for meg?

  Skal du eller partneren din føde barn? Ja, da passer det!

En investering i din fødsel

Vårt fødselsforberedende kurs er designet for å gi deg den positive fødselsopplevelsen du fortjener. Ta det i ditt eget tempo, og der du ønsker - så lenge du har WiFi.