Er du lei av å høre skrekkhistorier om å føde? Er du klar for å ta grepene som kan gi DEG en positiv fødselsopplevelse? Da er du på rett sted!

De aller fleste stiller for lite forberedt til fødselen. Noen mener at fordi fødsel er uforutsigbart, så er det umulig å forberede seg. Men ville du løpt maraton uten å trene først? Eller tatt eksamen uten å ha lest?

Så hvorfor føde uten å grundig forberede seg til det som er og blir den desidert største dagen i livet? Du vet innerst inne at å trene mentalt er essensielt for en god fødselsopplevelse. Du vet at du kan tilegne deg verktøyene og teknikkene du trenger for å takle enhver situasjon. Du vet at det ikke bare mulig - det er helt nødvendig for en god opplevelse! Ved hjelp av vår velutviklete metode, de riktige verktøyene og den nødvendige informasjonen som du trenger for å ta de riktige valgene, kan enhver fødsel bli positiv. Vi lærer deg metoden som brukes over hele verden så du kan oppnå den trygge, rolige og positive fødselsopplevelsen som du vet du fortjener. Er du med?
JA, jeg vil ha en positiv fødsel!

DEN ULTIMATE GUIDEN TIL EN POSITIV FØDSEL

Fordi du og ditt barn fortjener å få den beste starten på livet sammen.

Hva får du på kurset?

 • Et komplett fødselsforberedende kurs i hypnofødsel som vil bidra til å gjøre din fødsel bedre

 • Pusteteknikker og mentale verktøy som hjelper deg til å holde deg fokusert og rolig, selv når det stormer

 • Konkrete tips som gjør deg og partneren din til et superteam under fødselen

 • 8 lydfiler med avspenning som styrker følelsen av ro og selvtillit i svangerskapet og under fødselen

 • Tilgang til lukket Facebookgruppe med andre likesinnede

Ikke gå glipp av disse bonusene!

 • Ubegrenset oppfølging på e-post og i Facebookgruppe

  Dette er en unik mulighet til å spørre om alt du lurer på, og vite at du har støtte og trygghet igjennom hele prosessen, enten du vil snakke med meg (Line - kursholderen!) eller de andre deltakerne.

 • Når du kjøper et kurs, gir du også et kurs til en vanskeligstilt kvinne

  Dette skjer automatisk når du kjøper, og gjør at du kan bidra til en positiv fødselsopplevelse for en annen kvinne som trenger det - samtidig som du gir deg selv de beste forutsetningene for en god fødsel.

 • Tips til hva du skal pakke i fødebagen og sjekkliste for partner

  Kurset blir stadig oppdatert med nye sjekklister og bonuser, som tips til fødebagen og huskeliste for partner, som sparer deg tid og energi som du kan bruke på andre ting du har lyst til!

Hva sier kursdeltakerne?

Madelen

Førstegangsfødende

Jeg kan med hånda på hjertet si at det er det KULESTE og sykeste jeg har vært med på!! KROPPEN MIN KAN! Tusentusentusen takk, gode Line for et fantastisk kurs! Det burde vært obligatorisk for alle gravide å forberede seg mentalt før en fødsel️.

Nina fra Idébank for Småbarnsforeldre

Syvendegangsfødende

Min syvende og siste fødsel ble en opplevelse jeg knapt turte å drømme om. Fra fødselsangst til drømmefødsel, og det takket være nettkurset til positiv fødsel. Jeg gikk inn i siste fødsel med en selvtillit jeg aldri hadde kjent på før. Og mestret fødselen med en trygghet og ro som i følge jordmor var sjelden. Jeg anbefaler alle gravide dette kurset ❤️

Anniken

Førstegangsfødende

Det var en helt rå opplevelse. Jordmødrene sa det var sjeldent de opplevde en fødende kvinne så inni bobla, så avslappet og rolig, men likevel sterk og kraftfull når det var behov for det. Jeg kjenner jeg blir rørt av å tenke på hva kurset ditt har gjort for meg, lillegutt og fødselsopplevelsen min. Jeg mener; hvordan er det mulig uten?

Gro

Andregangsfødende

Jeg tror ikke du aner hva du nettopp har gjort for meg. Før jeg tok kontakt med deg så hadde jeg skikkelig fødselsangst, store planer om epidural og gruet meg skikkelig ille mye til fødsel hver dag.... Selv om denne fødselen var mer intens så var den tusen ganger bedre, og det er 99,9% på grunn av DEG! Takk for en helt syk opplevelse, dette håper jeg flere enn meg får lov til å oppleve.

Susanne

Førstegangsfødende

Jeg er kjempeglad for at jeg tok dette kurset! Jeg og mannen min lærte masse viktig om fødsel, og jeg opplevde at dette hjalp meg enormt både under graviditeten og fødselen! Jeg var veldig nervøs for fødsel i utgangspunktet, men jeg roet meg veldig ned og begynte faktisk å glede meg! Under fødsel brukte jeg masse av det jeg hadde øvd på, og det satt helt automatisk, selv om fødselen var tøff. Jeg vil varmt anbefale dette kurset til alle gravide, det er virkelig verdt hver krone!

Maya

Førstegangsfødende

Fødselen min var en super positiv opplevelse og den beste dagen i mitt liv. Jeg var rolig hele tiden fordi jeg hadde kunnskap om hva som skjedde med kroppen min og jeg var forberedt på hvordan håndtere hver følelse som oppstod. Jordmødrene sa de sjeldent hadde sett en så rolig førstegangsfødene.

Ida

Førstegangsfødende

Jeg sitter igjen med en fin opplevelse og fikk MASSE skryt fra de flinke jordmødrene på føden siden jeg hadde vært så flink til å puste meg gjennom riene og være i min egen «sone». Derfor vil jeg takke deg; oppoverpusten spesielt og nedoverpusten hjalp meg utrolig mye gjennom fødselen. Jeg kan ikke annet enn å varmt anbefale kurset til alle mine medsøstre uansett hva man tror på eller tenker i forkant av fødsel. Her er det virkelig noe for ALLE.

14-dagers pengene-tilbake garanti!

Jeg ønsker kun fornøyde kunder og tilbyr derfor 100% fornøyd garanti, så du kan være trygg på at du får det du betaler for - og MYE mer!

Hvem er jeg?

Grunnlegger

Hei, jeg heter Line!

Jeg er lidenskapelig opptatt av å hjelpe gravide, akkurat som deg, til å oppnå en positiv fødsel der du føler deg trygg, sterk og ivaretatt. Jeg er sertifisert KG Hypnobirthing-instruktør og gravideyogalærer, og har selv hatt to fantastiske (og veldig ulike) fødsler ved hjelp av denne metoden. Og det er akkurat det jeg nå er her for å hjelpe deg med. Mitt mål er å lære deg hvordan du stoler på din egen fødeevne og tar kontroll over din egen fødsel, igjennom mitt nettkurs. Jeg gir deg helt konkrete verktøy og tips som gir deg det beste utgangspunktet for en trygg og god fødsel.

Så hva er egentlig hypnobirthing?

KG Hypnobirthing er en nøye utviklet metode designet for å gi deg den beste fødselsopplevelsen. Metoden består av mental trening, avspennings- og pusteteknikker, og den essensielle informasjonen du trenger for å ta de beste valgene for deg og ditt barn.

Ja, det høres kanskje litt hippie og alternativt ut. For hva er egentlig "hypno"? Hypno-ordet kan skremme bort mange, men selvhypnosen man lærer på kurset er kun en form for dyp avspenning som er helt nødvendig for en god og trygg fødselsopplevelse. Og selve kurset kunne ikke vært mer logisk og underholdende. Her vil du lære hvordan du jobber MED kroppen for å best mulig fasilitere fødselen. Denne metoden er så populær i Storbritannia at jordmødre over hele landet læres opp i KGH for å hjelpe fødende kvinner og deres partnere til en god fødselsopplevelse. Og nå vil jeg skape en positiv fødselsbevegelse i Norge også. Er du med?
JA, jeg er klar!
Watch Intro Video

Hvordan fungerer musklene i livmoren?

Se et utdrag fra vårt fødselsforberedende kurs!

Når du kjøper et kurs, gir du et kurs til en kvinne som trenger det

Jeg mener alle kvinner har rett på et fødselsforberedende kurs som bidrar til en trygg og positiv fødsel. 

Dessverre er det ikke alle som har midler til det. 

Derfor har jeg opprettet dette formålet. 

Det betyr at når du kjøper et kurs, så vil du også gi et kurs til en kvinne som er vanskeligstilt.

Hvis du er vanskeligstilt, se her.

Ofte stilte spørsmål

 • Hvor lenge har jeg tilgang til kurset?

  Du har tilgang i 9 mnd i første omgang, men om du blir gravid igjen, og ønsker ny tilgang, så får du det gratis.

 • Kan jeg se kurset flere ganger?

  Ja! Det er delt inn i flere korte og lengre videoer, tekster og lydfiler, så du kan enkelt se det akkurat så mange ganger som du selv ønsker.

 • Når anbefaler du å starte kurset?

  Jeg anbefaler at man begynner mellom 20 og 30 uker, men det er aldri for tidlig og det er ALDRI for sent. Vi har kursdeltakere som har begynt etter uke 40 og har hatt god effekt!

 • Burde partner se kurset sammen med meg?

  JA, absolutt! Det er fullpakket med tips og triks til fødepartner også. I tillegg er det kjempefint at fødepartner vet hvordan han/hun kan støtte deg på best mulig måte.

 • Får jeg tilgang til hele kurset med en gang?

  Ja, du kan begynne med en gang, og du kan se det når du vil og hvor du vil - på PC, laptop, mobil og TV (så lenge du har WiFi).

 • Blir jeg hypnotisert?

  Nei, ikke sånn som du ser på TV! Vi bruker selvhypnose, men det føles kun som en dyp avspenning. Du vil fortsatt høre alt rundt deg - du vil bare være veldig avslappet.

 • Passer det for meg?

  Skal du eller partneren din føde barn? Ja, da passer det!

En investering i din fødsel

Vårt fødselsforberedende kurs er designet for å gi deg den positive fødselsopplevelsen du fortjener. Ta det i ditt eget tempo, og der du ønsker - så lenge du har WiFi.